Какво се случи на Коледното състезание на знаещите (снимки+линк към въпросите)

20171216_145823

За втора поредна година Клуб „Делфин“ организира своето Коледно състезание с игри в традиционния за знаещите формат, в който отбор на знаещите се изправя срещу въпроси на зрители и приятели на клуба. Около кръглата маса застанаха отбори от Четвърта езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“, Средно училище за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“, Професионална гимназия по електротехника, Варненска морска гимназия „Свети Николай Чудотворец“ и сборен отбор от учители и членове на Клуб „Делфин“. Отборите се представиха достойно, като всички участници си тръгнаха с различни награди, които включваха книги, флашки, външни батерии за телефони и др.

Всички присъстващи имаха възможността да участват и в надпреварата „Умник тото“. В играта бяха зададени 10 въпроса от различни области на науката като на всеки въпрос участниците имаха право да избират между четири възможни отговора. Победителят в „Умник тото“ успя да грабне първото място със седем правилни отговора.IMG_20171216_162908

За всички, които пропуснаха състезанието, но искат да изпробват своите знания и логика, могат да го направят като НАТИСНАТ ТУК.

Публикувано на Новини. Запазване в отметки на връзката.